Katjas Krims Krams

Katjas Krims Krams

Løse hunde

HundePosted by Katja Fri, April 04, 2008 22:10:16
Jeg har egentlig ikke noget i mod hunde. Men jeg forstår ikke de hundeejere der helt ukritisk har deres hund gående løs.

Forleden dag kom Dicte og jeg gående og foran os gik en kvinde med sine to hunde. Nogle små terrierer - den ene en hvalp.

De møder en mor og hendes datter på vel 8-10 år. Datteren er tydeligvis ikke glad for den lille glade hvalp der løb frem og tilbage gøede af samtlige der kom forbi.

Jeg håbede så på at vi ikke kom til at skulle forbi dem også - for jeg ved at Dicte er bange for hunde - og hunde der ikke er i snor og som løber rundt omkring og gør, er nok hendes værste mareridt.

Desværre var de ikke væk da vi skulle forbi - og selv om jeg forsøgte at skærme Dicte af og afskære hundens vej, så blev hun jo selvfølgelig skide ræd.

Da hundeejeren ikke gjorde noget kigger jeg på hunden og siger: Stop - med en finger fremme (nej jeg har INGEN forstand på hunde opdragelse - men jeg gider ikke se passivt til).

Og så fik jeg sandelig af vide af kvindemennesket at det skulle jeg ikke bryde mig om at gøre.......

Jeg skal nok undlade at gengive de følgende minutters ophedede debat - men bare sige at hun var ca. 20 cm lavere end mig og når jeg pegede på hende var det direkte ind i hendes ansigt......

Jeg sluttede med at sige at hun da skulle være glad for at jeg ikke bare havde sparket hendes hund væk....

Så tog jeg Dicte op og sagde: Sikke dog en dum dame med nogle dumme hunde - kom nu skal vi hygge og ind og svømme.

Øj hvor var jeg sur.......

  • Comments(0)//katja.lundsted.com/#post1